Družinsko podjetje

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s trajnostno mobilnostjo in sicer z e-koles, servisom, predelavo v e-kolo, varovanimi kolesarnicami, polnilno-servisnimi postajami, prikolicami za prevoz (e-)koles. Še posebej se zgledujemo po državah Beneluksa, ki imajo infrastrukturo za trajnostno mobilnost zasnovano kot učbeniški primer. Primerjalno gledano se kolesarska infrastruktura iz vidika trajnostne mobilnosti eksponentno širi praktično po vseh državah EU.

E-kolesa tako za dnevne migracije in opravke znotraj mesta kot tudi za športne aktivnosti postajajo vse bolj priljubljena pa čeprav kolesarska infrastruktura še ni razvita v obsegu prijaznem za uporabnika oz. (e-)kolesarja.

Nadalje so polnilno-servisne postaje več kot zaželjene za e-kolesarje in kolesarje, saj širijo razdalje izletov, hkrati pa je vse več potovalnih (e-)kolesarjev, ki dnevno prekolesarijo med 40 do 150 km in tako turistično obiščejo vsak dan drug kraj, kjer načeloma tudi prenočijo. Več kot zaželjeno je, da je na vsakih nekaj 10 km polnilno-servisna postaja s katero je mogoče opraviti enostaven servis (e-)kolesa ali pa si e-kolo napolniti, tekom polnjenja pa ogledati bližnje zanimivosti.

Poleg naših primarnih produktov (e-koles, servisa, predelave v e-kolo, polnilnih postaj, varovanih kolesarnic in kolesarskih prikolic) zagotavljamo tudi karkoli se tiče stojal za kolesa, skiroje, klopi, jeklene kontrukcije za odpadke itd.