Vaši podatki bodo v dobrih rokah. Dobrodošli med nami! 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in jih varovali skladno z načeli Zakona o varovanju osebnih podatkov – ZVOP.

Vaš elektronski naslov bomo shranili zgolj z namenom obveščanja o novostihakcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih.

Kaj prinaša nov zakon?

Zakon o varovanju osebnih podatkov (kasneje ZVOP) nas zavezuje k skrbnemu varovanju vaših osebnih podatkov in informiranju na kakšen način in koliko časa jih bomo hranili.

Zavezujemo se, da bodo vaši osebni podatki ostali v naših bazah in do njih ne bo dostopal nihče drug, kot le določeni zaposleni ekipe e-kolesar.si. Znotraj ekipe je točno določeno kdo ima dostop do le-teh in na kakšen način jih lahko uporabi. Vaše podatke bomo hranili dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite.

S posredovanjem elektronskega naslova soglašate, da:

Vaš elektronski naslov pristojni iz e-kolesar.si uporablja za namene obveščanja o novostih, akcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih. Soglašate, da se lahko iz neobvezujočega sistema kadarkoli izpišete in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo, ki vam je vedno na voljo ali to storite preko povezave tukaj.
Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z določbami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov ZVOP. Zbranih podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam. 


Dodatno pojasnilo:
e-kolesar.si bo elektronske naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov in jih brez vašega dovoljenja ne bo posredoval tretji osebi. e-kolesar.si za prijavo na elektronske novice in obveščanje o aktualnih akcijskih ponudbah ter dogodkih uporablja sistem predhodne odobritve t.i. opt-in, kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.